Õige rada

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Matteuse 11:25-30

Võtke enda peale minu ike ja õppige minult, sest mina olen tasane ja südamelt alandlik ja te leiate hingamise oma hingedele, sest minu ike on hea ja minu koorem on kerge! (Matteuse 11:29-30)

Lõuna-Arizona pakub looduses liikujatele palju võimalusi. Suvel on hea matkata jahedas mägiõhus ja talvel nautida kõrbesoojust. Kord võtsin ette teekonna mägirajal, mis kulges piki jõekallast. Raskele seljakotile vaatamata tundsin matkamisest suurt rõõmu. Tammede, paplite ja saarepuude sügisvärvid pakkusid palju silmailu, kuid loodust nautides unustasin suunda jälgida ja eksisin rajalt kõrvale. Lisaks väsimusele tabas mind kerge paanika. Sain siiski hirmust üle ja suutsin kompassi abil teerajale tagasi jõuda. Isegi seljakott tundus selle kogemuse järel kergem kanda. Kindlal rajal käies polnud mingit muret, kuid jäin hätta siis, kui olin orientiirid kaotanud. Kui kasutame igal päeval aega Pühakirja lugemiseks ja Issandaga osaduses olemiseks, siis suudame alati leida õige tee eesmärgile.

Doug Wingert (Arizona, USA)

PALVE:
Armuline Jumal, tänu Sinu imelise loomingu ja juhtimise eest Pühakirja läbi. Tänu, et näitad meile koduteed oma Poja, ülestõusnud Jeesuse Kristuse läbi. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Pühakiri on mu teejuht.

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KES ON KAOTANUD ÕIGE SUUNA

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.