Elumured

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Matteuse 14:13-23

Kui ta siis rahvahulgad oli minema lasknud, läks ta üles mäele üksinda palvetama. Ja õhtu jõudes oli ta seal üksinda. (Matteuse 14:23)

Minu esimene katse leiba küpsetada algas lootusrikkalt. Mida erilist selles siis on? Võtsin vajalikud koostisosad – jahu, vee, soola ja pärmi – ning segasin kokku. Seejärel katsin taigna kinni ja jätsin kerkima. Siis aga tulid teised asjad vahele ning ma unustasin aega jälgida. Tainas kerkis liiga palju ja leib jäi küpsetades seest tühjaks. Olin teinud olulise vea. Meie elus on palju häirivaid asjaolusid, mis mõjutavad vaimulikku elu. Töötava lapsevanemana olen pidevalt rakkes. Palgatöö, kodused toimetused ja laste eest hoolitsemine on vahel sedavõrd väsitavad, et tunnen südames samasugust tühjust, nagu valitses minu leivas. Olen mõistnud, et vajan enam ruumi Jumala kuningriigi tarvis. Seda loovad minus Pühakirja lugemine, palve ja vaimulikud mõtisklused.

Stacey Elza (Lääne-Virginia, USA)

PALVE:
Armas Issand, aita võtta aega vaimulikuks kasvamiseks, et suudaksime aidata ka teisi. Kasvata me usku, et meie elu kannaks armastuse ja halastuse vilju. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Mis on minu vaimulikule kasvule oluline?

PALVE TULIPUNKT:
TÖÖTAVAD LAPSEVANEMAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.