Jumala abi

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Luuka 12:22-34

Aga Jeesus ütles jüngritele: „Seepärast ma ütlen teile, ärge muretsege elu pärast, mida süüa, ega ihu pärast, millega rõivastuda...“ (Luuka 12:22)

Kui alustasin ülikoolis 5-aastaseid põllumajandusõpinguid, oli meie pere raskes majanduslikus olukorras. Vaatamata sellele ohverdas ema oma säästud õppemaksu tasumiseks ja isa julgustas mind õpinguid lõpetama. Kui olukord raskemaks muutus, püüdsin teenida raha kirjanduskonkursil osalemisega. Paraku jäin tunnustusest ilma ja pidin õppima üksnes Jumalale lootma. Mõni aeg hiljem saabus abi. Ma sain kolmanda kursuse õppemaksu tasumiseks kooli toetuse ja aasta hiljem tasusid sponsorid minu elamiskulud. Need inimesed olid mulle alguses tundmatud, kuid meid sidus ühine kristlik usk, millest arenes välja südamlik sõprus. Raskustele vaatamata suutsin õpingud edukalt lõpetada ning olen Jumalale tänulik tema juhtimise ja abi eest.

Ehi-kowochio Ogwiji (Pealinna-ala, Nigeeria)

PALVE:
Armas Jumal, tänu Sulle abi eest, mis tuleb meile sõprade kaudu. Aita teenida Sind ja aidata neid, keda meie saame aidata. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumala hoolitsus avaldub inimeste lahkuses.

PALVE TULIPUNKT:
ABIVAJAVAD ÜLIÕPILASED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.