Jumala ustavus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. Timoteose 4:7-16

Ärgu keegi mõtelgu üleolevalt sinu noorusest, vaid saa usklikele eeskujuks kõnes, käitumises, armastuses, usus, puhtuses! (1. Timoteose 4:12)

Ma lugesin pojale hommikuti Päevasõna juba lasteaia-päevil. See traditsioon jätkus ka siis, kui laps kooli läks. Vaatamata hommikusele kiirustamisele võtsime alati üheskoos aja vaimulikuks hetkeks. Alguses arvasin, et laps ei pruugi alati aru saada tõsistest teemadest, nagu seda on haigused, surm ja keerulised usuküsimused. Hiljem mõistsin, et see kõik valmistas mu last paremini ette eluraskusteks ja kaitses tema usulist kasvamist. Kui sain teada, et mu poeg oli nõrgemate kaitseks välja astunud, nägin selles Jumala armu tööd tema elus. Olen jälginud oma lapse rõõme ja muresid, kuid üle kõige on julgustanud nii mind kui teisi pereliikmeid tema usk. Võime olla kindlad, et igas olukorras on Issand meiega, nagu seda kinnitab Pühakiri: „Otsekui trööstiks teid ema, nõnda trööstin ma teid.“ (Js 66:13)

Melissa Yamaguchi (Hawaii, USA)

PALVE:
Armastav Jumal, palun uuenda me usku igal päeval, et meil oleks jõudu selles maailmas elada. Ole meie kõrval ja aita olla valguseks teistele. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Palve ja piiblilugemine annavad uue jõu.

PALVE TULIPUNKT:
MEIE VANEMAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.