Valmis teenima

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Matteuse 25:31-40

Ja kuningas vastab neile: „Tõesti, ma ütlen teile, mida te iganes olete teinud kellele tahes mu kõige pisematest vendadest, seda te olete teinud mulle.” (Matteuse 25:40)

Pastorina olen püüdnud igal viisil inimesi teenida. Vahel olen seisnud küsimuse ees, kuidas läheneda inimestele, kes on minust väga erinevad? Kuidas teenida neid Jeesuse nimel? Teatud ajal tabas mind pettumus ning ma hakkasin kahtlema oma vaimulikus kutsumuses. Ühel päeval kuulsin kedagi ütlemas, et pastori ülesandeks on aidata teistel inimestel läbi elu minna. Alustan oma päeva tavalisel viisil: valmistan hommikusöögi, annan lapsele rohtu, vaatan ta riided üle ja saadan kooli. Nii kordub see päevast päeva. Vahest see ongi minu võimalus Jeesuse nimel teenida? Olen mõistnud, kui oluline on kristlasena olla valmis igal ajal ligimesi aitama. Oleme ju Kristuse käteks ja jalgadeks just seal, kus parajasti viibime.

Teresita Matos-Post (Florida, USA)

PALVE:
Armastav Jeesus, aita olla lähedal neile, kes täna meie ümber abi vajavad – et leviks Sinu armastus selles maailmas. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Iga päev pakub võimalusi Jumala teenimiseks.

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KES ON VALMIS TEENIMA

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.