Vesi

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Johannese 4:9-14

Kes iganes joob vett, mida mina talle annan, ei janune enam iialgi, vaid vesi, mille mina talle annan, saab tema sees igavesse ellu voolavaks allikaks. (Johannese 4:14)

Mu abikaasa pidi arsti vastuvõtule minema ning me sõitsime koos liinibussiga linna. Teel möödusime pargist, mille keskel oli purskkaev. Selle serval istusid tuvid, kes olid tulnud värske veega janu kustutama. Nad jõid muretult, nautides elustavat vett. Pilt purskkaevust püsis mul kaua silme eest. Õhtupalve ajal otsisin välja tänase kirjakoha ja nägin selles seost meie vaimuliku olukorraga. Sarnaselt lindudele, kes vajavad eluks vett, saame me Jeesuselt igavese elu vett, mis pole võrreldav selle maailma kaduvate hüvedega. See kustutab meie vaimuliku janu.

Alberto Jerónimo Quesada (Santiago, Tšiili)

PALVE:
Igavese elu Issand, tänu Sulle eluvee eest, mis kustutab meie vaimuliku janu. Palvetagem Jeesuse kombel: “Isa! Pühitsetud olgu sinu nimi, sinu riik tulgu! Meie igapäevast leiba anna meile päevast päeva, ja anna meile andeks meie patud, sest meiegi anname andeks igaühele, kes on meile võlgu! Ja ära lase meid sattuda kiusatusse!” Aamen. (Lk 11:2-4)

PÄEVA MÕTISKLUS:
Mu hing januneb Jumala järele, elava Jumala järele. (Ps 42:2)

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KEL POLE PUHAST VETT

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.