Võrgustikud

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Johannese 15:1-5

Mina olen viinapuu, teie olete oksad. Kes jääb minusse ja mina temasse, see kannab palju vilja, sest minust lahus ei suuda te midagi teha. (Johannese 15:5)

Neid ridu kirja pannes tean paljusid, kelle liikumine on pandeemia tõttu piiratud. Kirikud on ära jätnud teenistusi, pühapäevakoole, piiblitunde, komiteede koosolekuid ja misjoniprojekte. See kõik oli alguses masendav, kuid siis hakati korraldama veebipõhiseid ülekandeid ja pakkuma teenistuste salvestusi. Meie pastorid organiseerisid “telefonipuu” – võrgustiku üksteisega kontaktis olemiseks, et olla kursis koguduseliikmete rõõmude ja muredega ning koos palvetada. Paljud kasutasid ka e-posti ja tekstisõnumeid. Meie võrgustik laienes ja tekkisid uued suhted. Kavatseme jätkata uute kanalite kasutamist ka siis, kui tervisekriis mööda saab, sest oleme kontaktis paljude inimestega, kes seda ka edaspidi vajavad. Tänane kirjakoht räägib sellest, et Jeesuse kaudu oleme kristlastena ühendatud Jumala ja üksteisega.

Doug Wingert (Arizona, USA)

PALVE:
Armuline Jumal, tänu Sulle uute võimaluste eest teenimisel. Aita meid meeles pidada, et kirik pole üksnes hoone, vaid usklike osaduskond. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kasutan kõiki võimalusi, et olla ühenduses Jumala ja kaaskristlastega.

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KES ON OSADUSE KAOTANUD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.