Tulevikulootus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Johannese 14:1-7

Minu Isa majas on palju eluasemeid. Kui see nõnda ei oleks, kas ma siis oleksin teile öelnud, et ma lähen teile aset valmistama? Ja kui ma olen läinud ja teile aseme valmistanud, tulen ma jälle tagasi ja võtan teid kaasa enese juurde, et teiegi oleksite seal, kus olen mina. (Johannese 14:2-3)

Kui ma ühel neljapäeval tööle jõudsin, ootasid mind ees halvad uudised. Ülemus palus mul istuda ja andis teada, et see on minu viimane tööpäev. Olin organisatsioonis töötanud üle 25 aasta, kuid nüüd olid ees muudatused ning tulevikuplaanides ei olnud minul enam kohta. See oli valus löök ja ma hakkasin iseendas kahtlema. Mida oli mu elu edaspidi väärt? Pärast esmast ehmatust ja vihast eitust hakkasin olukorda selgemalt hindama. Selles maailmas peame alati olema valmis selleks, et meid enam ei kaasata. Ometi on meil kõigil koht Jumala plaanides. Tema kuningriiki ei restruktureerita ning tema ei tõuka kedagi välja. Me kuulume sinna armu läbi ja meile on valmistatud igavene eluase. See teadmine lohutab ja kinnitab igas olukorras.

D. Gerow Baker (Oklahoma, USA)

PALVE:
Taevane Isa, vaatamata eluolukordadele täname Sind tõotuse eest kanda meie eest hoolt nii selles elus kui oma tulevases kuningriigis. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumalal on minu jaoks plaan.

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KES VAJAVAD TÖÖD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.