Osaduse jõud

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Taaniel 3:19-30

Ja kui ka üksikust jagu saadakse, siis kaks panevad ometi vastu; ja kolmekordset lõnga ei kista katki nii kergesti. (Koguja 4:12)

USA kirdeosas kuulutab sügise saabumist Kanada hanede migratsioon lõunasse. Linnud lendavad korrapärastes kolmnurkades, mis vähendab tuuletakistust ja muudab pika teekonna lihtsamaks. Kui esimene lind väsib, tõmbub ta tagasi ja mõni teine võtab tema koha üle. See on oluline õppetund meile kõigile. Meie maisel teel pole alati võimalik olla liider või lennata läbi elu üksinda. Me vajame teisi. Ustavad mehed Sadrak, Meesak ja Abednego kinnitasid üksteist ebaõiglasele valitsejale vastu astudes; Paulusel olid Barnabas ja teised kaastöölised, kes teda toetasid. Ka meil on arukas ümbritseda end inimestega, kes jäävad meie kõrvale nii rõõmudes kui muredes, aidates meie koormaid kanda. Selliseid ustavaid inimesi leidub eelkõige koguduslikus osaduses.

Monica A. Andermann (New York, USA)

PALVE:
Taevane Isa, näita meile, kuidas saaksime ligimesi aidata. Anna meile tarkust ja alandlikkust otsida vajadusel teistelt abi. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumalaga koos võin julgelt edasi minna.

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KES VAJAVAD KOGUDUST

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.