Palve

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Matteuse 8:5-13

Ent väeülem vastas: „Ei, Issand, ma ei ole seda väärt, et sina mu katuse alla tuleksid. Ütle ainult üks sõna ja mu teener paraneb!“ (Matteuse 8:8)

Sain varahommikul vanematelt telefonikõne. Minu õde Mary oli sattunud autoavariisse ja viidud haiglasse. Ta oli raske peatrauma tõttu koomas ja järgmise 24 tunni jooksul pidi selguma tema ellujäämine. Mind haaras ahastus ja kogu päev möödus palvetades. Viibisin sel ajal ise välismaal ja teadmine, et mu õde on kodumaal surmasuus, oli talumatu. Siis otsustasin Piiblit lugeda ja sattusin tänasele kirjakohale. Rooma väeülema teener oli füüsiliselt kaugel, kuid see ei takistanud Jeesust teda tervendamast. Mõistsin, et vahemaad ei oma Jumala silmis tähtsust. Mu õde jäi ellu, kuid täielik tervenemine pole veel toimunud. Ka mina elan endiselt välismaal ning saan tema heaks vähe teha, kuid mind julgustab teadmine, et kaugused ei takista meid kogemast Kristuse armastust ning usk ületab kõik takistused.

Johnny Nelson (Texas, USA)

PALVE:
Taevane Isa, kinnita meie usku, et meie palved jõuavad Sinuni sõltumata ajast ja ruumist. Aita meie lähedasi, kes kogevad kannatusi. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Vahemaad ei lahuta mind Jumalast.

PALVE TULIPUNKT:
AUTOÕNNETUSTE OHVRID

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.