Looja suurus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. Moosese raamat 1:26-31

Aga tema ütles neile: „Teie nõdra usu pärast. Sest tõesti, ma ütlen teile, kui teil oleks usku sinepiivakese võrra ja te ütleksite sellele mäele: „Siirdu siit sinna!”, siis ta siirduks, ja miski ei oleks teile võimatu.“ (Matteuse 17:20)

Veetsin 2018. aasta suvel oma väikegrupiga ühe nädala Colorado mägedes. Matkasime enam kui 60 km, et jõuda mäeni, mille tippu kavatsesime ronida. Mäejalamile jõudes alustasime tõusu juba päikesetõusu ajal. Ronisime tunde ja kui ületasime viimase kaljunuki, avanes imeline vaade mäetippudele ja orgudele. Sellise suurejoonelise vaatepildi ees tunneb inimene end väga tühisena. Ka minu enese probleemid näisid seal vähetähtsad. Milleks lasta end murede poolt vaevata, kui meie Looja on sedavõrd võimas? Rasketel hetkedel olen teadlikult meenutanud seda kogemust. Jumal on oma armust andnud meile imelise looduse ja miski pole tema jaoks liiga raske. Meil pole vaja karta.

Reece Martin (Texas, USA)

PALVE:
Armas Jumal, tänu Sinu armastuse ja kaastunde eest. Aita meil raskustes meeles pidada Sinu suurust. Palvetagem Jeesuse eeskujul: „Meie Isa, kes sa oled taevas! Pühitsetud olgu sinu nimi! Sinu riik tulgu, sinu tahtmine sündigu nagu taevas, nõnda ka maa peal! Meie igapäevast leiba anna meile tänapäev! Ja anna meile andeks meie võlad, nagu meiegi andeks anname oma võlglastele! Ja ära saada meid kiusatusse, vaid päästa meid ära kurjast! [Sest sinu päralt on riik ja vägi ja au igavesti. Aamen.] (Mt 6:9-13)

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal teeb mu usu tugevaks.

PALVE TULIPUNKT:
JÜNGRIGRUPID

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.