Jumala rahu

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 2. korintlastele 12:2-10

Kuid tema ütles mulle: „Sulle piisab minu armust, sest nõtruses saab vägi täielikuks.” Nii ma siis kiitlen meelsamini oma nõtrusest, et Kristuse vägi laskuks elama minu peale. (2. Korintlastele 12:9)

Neli aastat tagasi viibisin koos oma abikaasa Lisaga arsti vastuvõtul, kes tegi teatavaks ehmatava diagnoosi – mul oli avastatud motoorneuroni haigus. Lisa nägu reetis äratundmist, et meie elu ei saa enam endiseks jääda. Analüüsid ei jätnud kahtlust, et tegemist oli eluohtliku haigusega, millega jääb tavaliselt elada 2-5 aastat. Selle teadmisega harjumine võttis mitu nädalat, kuid üks oli kindel: Jumal on minu kõrval igas olukorras! Teavitasime olukorrast oma perekonda, sõpru ja usukaaslasi, kes julgustasid, kinnitasid ja väljendasid oma armastust mitmel viisil. Kogesin Pauluse sõnade tähendust: „Ja Jumala rahu, mis on ülem kui kogu mõistmine, hoiab teie südamed ja mõtted Kristuses Jeesuses.“ (Fl 4:7) Ma tahan anda oma nõtruse üle Jumalale, kes saab seda kasutada Kristuse läbi. Olen lähedastele tänulik palvete eest, mis teevad Jumalale heameelt.

John Wesley “Wes” Sexton (Lõuna-Carolina, USA)

PALVE:
Taevane Isa, kui seisame silmitsi suurte katsumustega, siis annavad Sinu armastus, arm ja halastus meile uue jõu, lootuse ja üleloomuliku rahu. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal on minuga igas olukorras.

PALVE TULIPUNKT:
ALS-DIAGNOOSIGA INIMESED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.