Siiras headus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 2. korintlastele 9:10-15

Te saate kõigiti rikkaks igasuguse siira headuse poolest, mis meie läbi valmistab tänu Jumalale. (2. korintlastele 9:11)

Minu vend Martín elab New Yorgi korrusmajas, mille ümber kogunevad õhtuti hulkuvad kassid. Vend on aastaid neid toitnud, kulutades sel viisil oma vähest sissetulekut. Sõbrad on teda selle kombe pärast manitsenud, kuid minu 70-aastane vend väidab, et sel viisil tahab ta Jumalat tänada kõigi talle elu jooksul osaks saanud õnnistuste eest, eelkõige hea tervise ja töövõime eest. Jumala loodu eest hoolitsemine on tema arvates ühtlasi tänulikkuse väljendus. Vennale mõeldes olen mõistnud, et kui me kõik oleksime sedavõrd tänulikud ja suuremeelsed, oleks see maailm hoopis parem paik. Vend Martín on mulle õpetanud, kuidas olla “rikas siira headuse poolest”, nagu tänane kirjakoht tõotab. Püüdkem kasvada tänulikkuses ja headuses, et Jumala tahe meie läbi teostuks!

Yesenia Rosado (Dominikaani Vabariik)

PALVE:
Helde Jumal, tänu Sinu õnnistuste eest igal päeval. Aita olla helded kõigi vastu igal viisil. Jeesuse nimel, kes andis elu meie eest. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Minu tänulikkus väljendub helduses.

PALVE TULIPUNKT:
ET OLEKSIME TÄNULIKUD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.