Hngerahu

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 2. korintlastele 4:16-18

Seda ma olen teile rääkinud, et teil oleks rahu minus. Maailmas ahistatakse teid, aga olge julged: mina olen maailma ära võitnud. (Johannese 16:33)

Meil Melbourne’is võib kogeda kõiki nelja aastaaega ühe päeva jooksul – meie kliima pakub igale maitsele sobivat ilma. Vahel tundub, et mu enese elu on niisama muutlik. Tuleb ette häid ja halbu päevi, vahel olen ka mures tuleviku pärast ja lootus kipub kaduma. Ometi õpetab Jumal mind mõtlema ja elama teisiti. Jeesus ütleb Matteuse evangeeliumis, et me ei muretseks homse pärast (Mt 6:34). Meil tuleb tegeleda tänaste probleemidega ja jätta homne päev Jumala hooleks. Muretsemine on niisama mõttetu, nagu keeldumine päikeselise ilmaga õue minekust, kuna kusagil võib olla äikesetorm. Nii jääme ilma kõigest ilusast, mida elu pakub. Head ajad on nagu vitamiin, mis aitab meid vastu panna rasketes olukordades. Jeesus mainib ahistamist, kuid lisab juurde, et võime siiski olla julged ja rõõmsad, sest tema on maailma ära võitnud.

Shelley Marolla (Victoria, Austraalia)

PALVE:
Armas Issand, anna meile tarkust näha, kuidas saaksime tänases päevas kogeda rõõmu, kui usaldame oma tuleviku Sinu hoolde. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Annan oma mured ja valud üle Jumalale.

PALVE TULIPUNKT:
TULEVIKU PÄRAST MURES INIMESED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.