Jumala looming

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 139:7-18

Ma tänan sind, et olen nii kardetavalt imeliselt loodud. Imelised on sinu teod, seda tunneb mu hing hästi. (Psalm 139:14)

Olen aastaid muretsenud oma välimuse pärast. Kui võrdlesin teismelisena end teiste tüdrukutega, siis sattusin masendusse. Ma tundusin endale sedavõrd inetuna, et kaotasin elutahte. 2018. aasta suvel plaanisin koguni enesetappu. Minu mõtetes käis äge võitlus: üks hääl teatas, et mu elu on täiesti väärtusetu, kuid teine tuletas meelde vanemate armastust ja seda, et iga elu on antud kindlal eesmärgil. Mõistsin, et see teine hääl kuulus Jumalale, kes polnud mind kunagi maha jätnud. Psalm 139 tuletab meelde, et me oleme imeliselt loodud Jumala poolt, kes armastab meid tingimusteta. Ülemlaul julgustab omakorda: “Sa oled täiuslikult ilus, mu kullake, ja sul pole ühtegi viga!“ (Ül 4:7) Igaüks meist on täiuslik Looja silmis. Kui lõpetame enda võrdlemise teistega, siis mõistame oma tõelist väärtust. Me oleme Jumala lapsed, me oleme kardetavalt imeliselt loodud.

Perla Yaneth (Texas, USA)

PALVE:
Armas Jumal, õpeta meid väärtustama iseennast, et võiksime enda võrdlemise asemel teistega käia Jumala lastena kindlameelset oma teed. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Olen Jumala meistriteos.

PALVE TULIPUNKT:
ENESETAPULE MÕTLEVAD INIMESED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.