Kasvamine

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Efeslastele 4:25-32

Olge üksteise vastu lahked, halastajad, andestage üksteisele, nii nagu ka Jumal on teile andestanud Kristuses. (Efeslastele 4:32)

Meie farm asub metsa ääres ja ma armastan pärastlõunasel ajal roheluses jalutada. Sel ajal tantsivad päikesekiired tavaliselt veel puulehtedel ja majesteetlikud vanad tammed ja tulbipuud tekitavad minus aukartust. Õhtuvalgus toob vahel esile tüvedel olevad koorevigastused, kuid need ei sega puude kasvamist. Tänane kirjakoht rõhutab andestuse tähtsust. See ei tähenda üksnes unustamist, vaid valmisolekut minna edasi, vabana mineviku haavade taagast. See tähendab aktiivset kaastunnet ja halastuse osutamist nii sõnades kui tegudes. Just seda on teinud Jumal meie elus Jeesuse kaudu. Me oleme elus saanud haavu, kuid need ei takista meid kasvamisel. Palve ja andestuse läbi parandab Jumal meie haavad ja toob esile uue elu. Meie vaimulik kasv ei peatu.

Cameron Kempson (Põhja-Carolina, USA)

PALVE:
Armuline Looja, aita meid olla kaastundlikud vaatamata kurbusele ja kannatustele. Paranda me hingehaavad ja kingi uus elu. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kaastundlik andestus toob tervenemise.

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KES VAJAVAD ANDESTUST

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.