Elav vesi

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Johannese 4:4-26

Jeesus vastas: „Kui sa ainult teaksid Jumala kinki ja kes see on, kes sulle ütleb: Anna mulle juua!, siis sa paluksid teda ning tema annaks sulle elavat vett.” (Johannese 4:10)

Kui olin veel varastes kahekümnendates kutsus üks naaber mind kaasa kirikusse. Pastor rääkis seal Jeesuse sünnist, surmast ja ülestõusmisest ning sellest, et Jumal tahab olla inimesega osaduses. Teenistuse ajal jagati meile lehekesed, millele saime kirjutada palvesoovid. Mina soovisin armastust ja elurõõmu. Sel ajal valdasid mind süütunne ja üksindus. Samaaria naise kombel olin teinud halbu valikuid ning kaotanud läheduse perekonna ja sõpradega. Tegelikult ei mõistnud ka mina, miks peaks Jeesus tahtma minuga suhelda. Ometi ta kõnetas naist, kes oli kogukonnas tõrjutud, teades temast sealjuures kõike. Elav vesi, mida Jeesus pakkus, täitis naise sellise rõõmuga, et veekann jäi kaevule ning ta jooksis külla head sõnumit viima. Tema vaim oli saanud uueks ja keegi ei kahelnud tema sõnades. Jumal tõi sellise muutuse ka minu ellu ning ma uskusin Jeesusesse. Teadmine, et Jumal kuuleb ja vastab minu palvetele, on täitnud mu elu armastuse ja elurõõmuga.

Elizabeth Erlandson (Nebraska, USA)

PALVE:
Taevane Isa, tänu heade andide eest, mis tulevad Sinult. Eriti täname Sind pääste eest, mis on tulnud Jeesuse Kristuse läbi. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal toob ellu muutuse.

PALVE TULIPUNKT:
ÜKSILDASED NOORED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.