Uus elu

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Johannese 11:38-44

Jeesus ütles talle: „Mina olen ülestõusmine ja elu. Kes minusse usub, see elab, isegi kui ta sureb. Ükski, kes elab ja usub minusse, ei sure alatiseks. Kas sa usud seda?” (Johannese 11:25-26)

Meie aias kasvas suur lamekaktus, millel olid kaunid õied ja meediv aroom, mida õhtuti kogu perega nautisime. Paraku puhkesid põua tõttu põlengud ja meie maja ümbruse taimestik hävis. Me ei lootnud enam kunagi neid kauneid taimi oma aias näha, kuid siis algasid vihmad ja meie rõõmuks ilmusid välja uued võrsed. Juured olid maapinnas terveks jäänud ja vihm tõi neis esile uue elu. Samal viisil uuendab Jumal meid Kristuse läbi, kui teda usaldades kannatlikult ootame. Ka siis, kui meid tabavad tagasilöögid ja palved ei saa kohe vastuseid, jääb meile alati uue elu lootus – kui meie juured on Kristuses.

Olaiya Muyiwa Benralph (Pealinna-ala, Nigeeria)

PALVE:
Armas Issand, aita usaldada Sind ka siis, kui me Sinu ligiolu ei märka. Anna meile kannatlikkust, sest Sina annad uue elu igas olukorras. Palvetagem Jeesuse eeskujul: “Meie Isa, kes sa oled taevas! Pühitsetud olgu sinu nimi! Sinu riik tulgu, sinu tahtmine sündigu nagu taevas, nõnda ka maa peal! Meie igapäevast leiba anna meile tänapäev! Ja anna meile andeks meie võlad, nagu meiegi andeks anname oma võlglastele! Ja ära saada meid kiusatusse, vaid päästa meid ära kurjast! [Sest sinu päralt on riik ja vägi ja au igavesti. Aamen.] (Mt 6:9-13)

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal toob alati esile uue elu.

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KES VAJAVAD LOOTUST

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.