Inglid

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Filiplastele 2:1-11

…nii et ükski ei pea silmas mitte ainult oma, vaid ka teiste kasu. Mõtelge iseenestes sedasama, mida Kristuses Jeesuses. (Filiplastele 2:4-5)

Kannatasin aastaid valu neerukivide tõttu ja sattusin sageli haiglasse. Arstide arvates oli põhjuseks stress ning nad soovitasid eluviisi muuta. Seda oli lihtsam öelda kui teha. Mul oli palju kohustusi nii perekonnas, töökohal kui vabatahtlikus tegevuses. Võtsin end siiski kokku ning ravimite, palvete ja tervisespordi ühendamise tulemusena õnnestus mul sellest probleemist vabaneda. Olen juba kümmekond aastat valudest vaba ja tagasivaates leian, et olen ühtlasi vaimulikult kasvanud. Olen sõltunud palju meedikute, pereliikmete ja sõprade abist, kes on olnud otsekui Jumala inglid. Nad on saatnud julgustavaid sõnumeid, pakkunud osadust ja palvetanud. Head inimesed on olnud suureks õnnistuseks. Tänane kirjakoht meenutab meile, et oleme kutsutud osutama üksteisele Kristuse armastust. Muu hulgas võib see tähendada kellegi aitamist või nõustamist seoses haigusega, raviga või suhteprobleemidega. Jumala abiga saame kannatavatele ligimestele leevendust tuua.

Richard L. Whitaker (Põhja-Carolina, USA)

PALVE:
Jumal, meie tervendaja, tänu Sulle võimaluse eest olla ingliteks neile, kes abi vajavad. Anna jõudu armastada ligimesi Sinu armastusega. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Püüan kedagi Jumala abiga aidata.

PALVE TULIPUNKT:
KROONILISED HAIGED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.