Jumala armastus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Efeslastele 2:4-10

Aga Jumal, kes on rikas halastuselt, on meid koos Kristusega teinud elavaks oma suure armastuse pärast, millega ta meid on armastanud, kuigi me olime surnud üleastumistes - armu läbi te olete päästetud! (Efeslastele 2:4-5)

Istusime tütrega rannal ja vaatasime läheduses liivaga mängivaid lapsi. Nende vahel puhkes korraga vaidlus ja väike poiss jooksis emale kaebama, et tütarlaps kasutab kogu liiva ise ära. Meid ajas see naerma, sest meie ümber oli kilomeetrite viisi liivaranda. Siis tabasin end mõttelt, et olen ka ise samal viisil mõelnud. Minu elus oli periood, mil hälbisin õigelt teelt ja tegin halbu valikuid. Mulle näis, et Jumala armastus on minu vastu otsa saanud. Aja jooksul mõistsin, et seda on enam kui liiva mere ääres – tema armastusel pole piire. Psalmist on seda mõistnud ja seepärast kordub psalmis 136 lause „Tema heldus kestab igavesti!“ kakskümmend kuus korda. Tõepoolest, Jumala armastus ei muutu iialgi ja me ei saa seda kunagi ära kulutada.

Beverly Varnado (Georgia, USA)

PALVE:
Armas Issand, tänu Sinu piiritu armastuse eest, mis on ilmunud Jeesuse ristisurma läbi. Aita meid elada nii, et ka teised seda mõistaksid. Palvetagem: „Isa! Pühitsetud olgu sinu nimi, sinu riik tulgu! Meie igapäevast leiba anna meile päevast päeva, ja anna meile andeks meie patud, sest meiegi anname andeks igaühele, kes on meile võlgu! Ja ära lase meid sattuda kiusatusse!” (Lk 11:2-4). Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumala armastus ei lõpe kunagi.

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KES VAJAVAD JUMALA ARMASTUST

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.