Aroom

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 2. Korintlastele 2:14-17

Meie oleme ju Kristuse hea lõhn Jumalale nii nende seas, kes päästetakse, kui ka nende seas, kes hukkuvad. (2. Korintlastele 2:15)

Ühel pühapäeval kirikusse minnes panin tähele meeldivat lõhna, mida levitas õites õlipuu. Iga väikene õis andis sellele oma osa. Mu meel muutus rõõmsaks Jumala imelisele loomingule mõeldes. Too kogemus tuletas mulle meelde tänast kirjakohta, mis võrdleb tõelisi kristlasi Kristuse hea lõhnaga. Olen kohanud inimesi, kes sellele kirjeldusele vastavad ja olen alati tahtnud selliseks inimeseks ise saada. Kas olen selleks võimeline? Issand kasutas õlipuuõite lõhna minu julgustamiseks. Me ei peaks end teistega võrdlema. Õis võib olla väike ja õitseda ajal, mil teised õied pole veel puhkenud. Jumal on igale taimele määranud oma aja õitsemiseks ja hea lõhna levitamiseks. Me ei pea toetuma üksnes oma jõule, vaid peaksime usaldama Jumala ajastust. Tema aitab meid levitada Kristuse head lõhna.

Hisako Adachi (Kanagawa, Jaapan)

PALVE:
Looja Jumal, tänu Sinu armastuse eest, mis saadab meid päevast päeva. Aita mõista Sinu tahet, et meie valikud austaksid Sind. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal aitab mind jagada head sõnumit isikupärasel viisil.

PALVE TULIPUNKT:
LILLESEADJAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.