Ülistus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. Moosese raamat 28:10-16

Issand, sinu Jumal, on su keskel, kangelane, kes aitab. Ta rõõmustab sinu pärast väga, ta uuendab oma armastust sinuga, ta tunneb hõisates sinust rõõmu. (Sefanja 3:17)

Hiljuti esitas meie ülistusgrupp suurepärase laulu, mida me kirikus kõik kaasa laulsime. Mingil põhjusel kõnetas see lugu mind just tol päeval eriliselt. Jälgisin pingsalt sõnu ja laulsin kaasa. Tean, et Jumal on alati lähedal, kuid vahel kogeme seda eriti mõjusalt muusika kaudu. Ehk oleme tavaliselt enam hõivatud elumuredega ja unustame Jumala ligiolu nii kodus, koolis, tööl ja igal pool mujal? Kui hoiame oma meeled ja südamed avatuna, märkame teda elu pisiasjades. Seda kinnitab tänane kirjakoht ja ka Kiri heebrealastele: „ Ma ei hülga sind ega jäta sind maha!” (Hb 13:5) Kui sageli oleme selle unustanud? Kuigi mul pole eelpool kirjeldatud eredaid kogemusi olnud iga päev, püüan edaspidi teadlikult olla avatud Jumala kohalolule igal hetkel.

Brian Foster (Põhja-Carolina, USA)

PALVE:
Armas Jumal, oleme tänulikud Sinu ligiolule meie elus. Aita meid teenida Sind ustavalt ja sõnakuulelikult igal hetkel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Panen tähele Jumala tööd minu elus.

PALVE TULIPUNKT:
ÜLISTUSJUHID

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.