Meeleuuendus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Efeslastele 4:17-28

Ja ärge muganduge praeguse ajaga, vaid muutuge meele uuendamise teel, et te katsuksite läbi, mis on Jumala tahtmine, mis on hea ja meelepärane ja täiuslik. (Roomlastele 12:2)

Minu jaoks saabus vaikne hetk siis, kui laps oli õhtul voodisse läinud ja elamine korda tehtud. See puhkehetk oli väga vajalik. Värske lapsevanemana võtsin siis aega teleri vaatamiseks ja nutitelefonis olemiseks. Peagi mõistsin, et need tegevused ei anna mu väsinud hingele vajalikku puhkust. Meelelahutus pigem suurendas mu kannatamatust ja isekust. Siis juhtusin lugema Pauluse kirja roomlastele, mis kutsub meid üles „muutuma meele uuendamise teel”. Otsustasin veeta oma vaiksed hetked Jumala sõna juures. Pühakiri ja palve on asendanud täielikult varasemad meelelahutused ning minu suhe Kristusega on kasvanud. See maailm võib meile mitmesuguseid lubadusi anda, kuid meie hinge suudab uuendada üksnes Jumal.

Sarah Hopkins (Colorado, USA)

PALVE:
Armastav Jumal, oleme tänulikud Sinu sõna eest, mis annab meie hingele tõelise puhkuse. Aita meid elada Sinule au tuues. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumala sõna uuendab mu vaimu.

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KES VAJAVAD UUENDUST

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.