Kannatused

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Jesaja 53:1-5

Ent teda haavati meie üleastumiste pärast, löödi meie süütegude tõttu. Karistus oli tema peal, et meil oleks rahu, ja tema vermete läbi on meile tervis tulnud. (Jesaja 53:5)

Ma pöördusin esimest korda tõsiselt palves Jumala poole 22-aastaselt, kui olin imekombel väga raskes avariis ellu jäänud. Nüüd, kui olen juba üle kuuekümne, näen selgelt Jumala kätt oma elus. Kasvasin üles kristlikus peres ja uskusin lapsena, et Jumal kaitseb mind igasuguste kannatuste eest. Paraku pole see tõsi. See ei kehtinud Kristuse kohta, ega kehti ühegi tema tõelise järgija kohta. Olen üle elanud nii palju operatsioone ja tervisehädasid, et mõni kõrvaltvaataja võiks mind pidada Jumalast hüljatuks. Selline arvamus oleks ekslik. Olen kogenud, kuidas Jumal võib juhtida arstide otsuseid, muuta raviplaane ja sekkuda diagnooside panemisel. Ta on olnud alati kohal minu pereliikmete ja sõprade palvete ja toetuse läbi. Jumal on olnud alati minuga.

Dean Gammons (Põhja-Carolina, USA)

PALVE:
Taevane Isa, kuule me palveid! Palun aita neid, kes on maha surutud ihu ja hinge haiguste tõttu. Kingi neile armastust ja lohutust. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Minu suhe Jumalaga on kõige olulisem.

PALVE TULIPUNKT:
KIRURGID

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.