Lohutaja

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Johannese 14:23-27

Kuid ma ütlen teile tõtt: teile on parem, et ma lahkun, sest kui ma ei lahkuks, ei tuleks Lohutaja teie juurde, aga kui ma ära lähen, siis ma saadan tema teie juurde. (Johannese 16:7)

Oma maise elu lõpul hoiatas Jeesus oma õpilasi kannatuste eest, mis neid ees ootavad. Ta ei püüdnud jüngreid hirmutada, vaid soovis kinnitada nende usku ja aidata mõista eelseisvat ülesannet. Väljakutsete mõistmine on võti nende ületamisel. Olen seda ise kogenud. Alati, kui olen raskustega silmitsi seisnud, on mind tõeliselt aidanud probleemide põhjuste mõistmine ning oma lootuse rajamine Jumala abile. Jeesus teadis, mis jüngreid ees ootas, ja seepärast lubas ta saata Püha Vaimu, kes meid raskustes lohutab. Tema vabastab meid murest ja hirmust ning annab hingerahu. Jumal tuletab meile meelde, et me pole kunagi üksi. Me võime usaldada Püha Vaimu, kes lohutab, õpetab ja kinnitab meie usku.

Mark Eshun (Keskpiirkond, Ghana)

PALVE:
Armas Jumal, oleme tänulikud Püha Vaimu eest, kes aitab meid toime tulla kõigi väljakutsetega. Tänu rahu eest, mille annab meie Lohutaja. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Püha Vaim vabastab mind hirmust.

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KES ELAVAD HIRMU ALL

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.