Õige tee

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 2. Moosese raamat 13:17-22

Ja su kõrvad kuulevad sõna, mis su tagant ütleb, kui te kaldute paremale või vasakule: „See on tee, käige seda!” (Jesaja 30:21)

Viimasel lennureisil istusin aknaalusel kohal. Kuna taevas oli selge, avanes hea vaade maastikule, mille kohal lendasime. Me ületasime metsiku loodusega territooriumi, millel ei paistnud mingeid elumärke, üksnes jõed looklesid küngaste vahel. Panin tähele, et ükski jõgi ei kulgenud sirgelt, kõik olid leidnud käänulise sängi. See viis mu mõtted enese elule, mis polnud sugugi sirges joones kulgenud. Tänane piiblitekst räägib sellest, et iisraellased ei läinud Moosese juhtimisel otseteed tõotatud maale. Jumal juhtis neid mööda pikka ja keerulist kõrbeteed, et kaitsta neid lahingute eest vaenlastega. Meie elu võib sarnaneda järske käänakuid tegeva jõega, kuid see ei lakka voolamast. Jumal ise hoiab meid õigel teel. Meil tuleb tema juhtimist usaldada.

Brian Foster (Põhja-Carolina, USA)

PALVE:
Issand, tänu Sinu armulise tarkuse ja juhatuse eest. Aita meid püsida Sinu läheduses ja usaldada Sinu juhtimist, et püsiksime õigel teel. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Järgin täna kõikjal Jumala juhatust.

PALVE TULIPUNKT:
REISIJAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.