Tervislik toit

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Johannese 14:15-21

Jeesus vastas talle: „Kui keegi armastab mind, küll ta peab minu sõna, ja minu Isa armastab teda ja me tuleme ja teeme eluaseme tema juurde.“ (Johannese 14:23)

Olen oma tütart pidevalt õhutanud tervislikult toituma, kuid tavaliselt asjatult. Ta ei armasta sugugi köögivilju, kuid minu imestuseks sõi ta ühel õhtul ära taldrikutäie just sellist toitu. Pärisin, kas ta on meelt muutnud, kuid tema vastas, et tahtis mulle lihtsalt heameelt teha. Kui me tookord kahekesi laua ääres istusime, mõistsin, et Jumal tahab meile midagi olulist õpetada. Minu suhe tütrega sarnaneb suhtele Jumalaga. Kui me teda armastame ja tahame tema käske pidada, siis on see meile endile parim. Kui mina tahaksin, et tütar ei kahjustaks oma tervist rämpstoiduga, soovib Jumal, et me oma eluviisiga saaksime enam Kristuse-sarnaseks.

Lei Cao Garcia-Bote (Kuala Lumpur, Malaisia)

PALVE:
Armas Jumal, aita tuua Sinule au sellega, et peame Sinu käske. Palvetagem Jeesuse eeskujul: „Meie Isa, kes sa oled taevas! Pühitsetud olgu sinu nimi! Sinu riik tulgu, sinu tahtmine sündigu nagu taevas, nõnda ka maa peal! Meie igapäevast leiba anna meile tänapäev! Ja anna meile andeks meie võlad, nagu meiegi andeks anname oma võlglastele! Ja ära saada meid kiusatusse, vaid päästa meid ära kurjast! [Sest sinu päralt on riik ja vägi ja au igavesti. Aamen.] (Mt 6:9-13)

PÄEVA MÕTISKLUS:
Järgin täna Jumala käske.

PALVE TULIPUNKT:
EMAD JA TÜTRED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.