Tunnistus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 2. Korintlastele 4:7-16

Seepärast me ei tüdi, vaid kuigi meie väline inimene kulub, uueneb seesmine inimene ometi päev-päevalt. (2. Korintlastele 4:16)

Sõidutasin tütart koolist koju ja sattusin liiklusummikusse, mille põhjustasid suured teetööd. Mul oli kiire ja viivitus tekitas pahameelt. Miks nad ometi selliseid auke tänavatesse kaevavad ja liikluse kinni panevad? Mu tütar andis mulle targa vastuse: „Ema, nad teevad seda ju selleks, et tänavat paremaks muuta!“ See lause pani mind mõtlema kristlikule elule üldiselt. Vahel satume raskustesse ja oleme vaevatud ning koormatud. Sellistel hetkedel võime hakata Jumalas kahtlema, kuid tegelikult unustame tõsiasja, et raskuste läbi vormib Jumal meie iseloomu ja toob meid tagasi õigele teele. Sellised kogemused teevad meid tugevamaks ja annavad tunnistust teistele, kes vajavad samuti lootust. Ka kõige raskemast olukorrast võib Jumal meid taas üles tõsta.

Manasi Mohanty (Odisha, India)

PALVE:
Hea Jumal, muuda meid selliseks, nagu Sina meid näha tahad. Anna meile lootust, kui palvetame: “Isa! Pühitsetud olgu sinu nimi, sinu riik tulgu! Meie igapäevast leiba anna meile päevast päeva, ja anna meile andeks meie patud, sest meiegi anname andeks igaühele, kes on meile võlgu! Ja ära lase meid sattuda kiusatusse!” (Lk 11:2-4) Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Minu kogemused annavad teistele lootust.

PALVE TULIPUNKT:
EHITUSTÖÖLISED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.