Kingitus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. Peetruse 4:8-11

Iga hea and ja iga täiuslik kink tuleb ülalt, valguste Isalt, kelle juures ei ole muutust ega varjutuste varju. (Jaakobuse 1:17)

Kui olin pärast jalaoperatsiooni sunnitud pikemalt kodus viibima, otsustasid sõbrad kogudusest korraldada mulle väljasõidu koos lõunasöögiga. Kuna mu liikumine oli piiratud, võeti mind koduukselt rolleri peale ja sõit läks lahti. Karge talvine tuuleõhk puhus näkku ja mõjus väga värskendavalt. Avastasin uuesti rõõmu, mille annab värskes õhus viibimine. Iga uus päev on Jumala kingitus, aga kui sageli on meil aega selle üle mõelda? Tavaliselt mõtleme, et meil on õigus igale eluhetkele, aga ühel päeval pole need enam meie käes. Vahel aitab haigus, nagu see minu puhul juhtus, võtta aega Jumala õnnistustele mõtlemiseks. Minu operatsioon oli väike vahejuhtum, kuid mu sõprade lahkus aitas mõista seda, mis on elus tegelikult oluline. Iga uus päev on otsekui värske tuuleiil Jumala käest, mis on imeline kingitus.

Robert K. Abel (Maryland, USA)

PALVE:
Hea Jumal, tänu Sulle iga uue päeva eest ja andesta meile, kui me pole osanud selle eest tänulikud olla. Jeesuse nimel, kes on toonud meile ülima ohvri. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Mille eest olen täna tänulik?

PALVE TULIPUNKT:
OPERATSIOONIST TAASTUVAD INIMESED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.