Andestus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. Johannese 2:7-14

Kes ütleb enese olevat valguses, ja vihkab oma venda, on siiani pimeduses. Kes armastab oma venda, see püsib valguses ja ta ei ole pahanduseks. (1. Johannese 2:9-10)

Olin abielludes väga noor ja kahjuks ei kujunenud mul ämmaga head läbisaamist. Pinged meie vahel kasvasid ja hakkasid ka abielu mõjutama. Viimaks viisid need lahutuseni, mis oli meile mõlemale valus kogemus. Õnneks leppisime mõni aeg hiljem ära. Minu usk on kasvanud peamiselt palvete läbi, mis on aidanud mul mõista Jumala tahet. Palved aitasid ka parandada suhteid ämmaga, kes on nüüd juba eakas ja kannatab dementsuse all. Mõtlen oma palvetes ka temale, et Jumala halastus ja andestus võidaks. Nendel hetkedel olen tundnud Püha Vaimu ligiolu, kes on andnud mulle endale hingerahu, „Sest pimedus möödub ja tõeline valgus paistab juba.“ (1Jh 2:8) Iga päev on meile antud andestamiseks, et saaksime elada Jumala armastuse ja halastuse valguses.

Luz Ángela Galeano M. (Valle del Cauca, Colombia)

PALVE:
Armuline Jumal, ava me südamed ja meeled, kui palvetame: “Anna meile andeks meie võlad, nagu meiegi andeks anname oma võlglastele! (Mt 6:12). Anna meile usku ja julgust elada nende sõnade järgi. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Andestan teistele, sest olen ise andeks saanud.

PALVE TULIPUNKT:
TÜLITSEVAD PERELIIKMED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.