Palvevastused

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Luuka 11:1-10

Seepärast ma ütlen teile: Kõike, mida te iganes palves endale palute - uskuge, et te olete saanud, ja see saabki teile! (Markuse 11:24)

Kasvasin üles kristlikus kodus ja õppisin varakult tundma palve väge. Need kogemused on mind alati saatnud ning olen elus mitmel viisil palvetamist jätkanud. Paraku olen märganud, et minu palvete eesmärk on sageli olnud millegi saamine, mitte tänu väljendamine. Aastaid tagasi palvetasin parema ametikoha saamise eest, kuid nii ei läinud. Pärast seda lahkusin töölt, et leida parem tööandja. Olen sageli küsinud, miks mu palved pole vastuseid saanud. Nüüd olen vanaduspuhkusel ja elule tagasi vaadates võin öelda, et kui mu esialgsele palvele oleks vastatud, oleks ma ilmselt jäänud ilma töörõõmust, headest kaaslastest ja majanduslikust edust. On hämmastav näha, kuidas meile saavad osaks õnnistused just siis, kui Jumala vastus on eitav.

Milton Looney (Alabama, USA)

PALVE:
Armastav Jumal, tänu Sinu õnnistuste eest, mida me ei vääri. Aita meid märgata palvevastuseid ka siis, kui need tulevad ootamatul viisil. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal vastab vahel ootamatul viisil.

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KES VAJAVAD PALVEVASTUSEID

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.