Jumala heldus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Koguja 9:7-10

Mine söö rõõmuga oma leiba ja joo rahuliku südamega oma veini, sest Jumal on juba ammu su teod heaks kiitnud! (Koguja 9:7)

Mulle meeldib terrassil istudes aias kasvavaid viljapuid vaadata. Eriti meeldivad mulle peruu annoonad, mis kannavad alati rohkesti vilja. Tegemist on puuviljaga, mis on värskelt väga maitsev ja aromaatne. Kuna ma ise kõike süüa ei jõua, korjan alati osa teistele jagamiseks. Ühel hommikul märkasin puul suurt küpset vilja, mida ma polnud varem märganud. Kuum päev oli tulemas ja teadsin, et korjamata jättes võib see rikneda. Kõik viitas sellele, et vili oli mõeldud mulle. Istusin aias, vaatasin tõusvat päikest ja selget taevast ning nautisin maitsvat puuvilja. Mõtlesin Jumala headusele ja kõigile õnnistustele, mis mulle elus osaks on saanud. Siis meenus mulle tänane piiblisalm Koguja raamatust ning ma kordasin seda omaette: „Mine söö rõõmuga oma leiba!” Vahel piisab rõõmustamiseks väga vähesest!

Juan Guerrero (Valle del Cauca, Colombia)

PALVE:
Looja Jumal, oled headuse ja elu allikas, kes pakud meile rõõmu ja rahu. Sinu armastus ja ligiolek on parim, mida saame kogeda. Tänu olgu Sulle! Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal on suuremeelne.

PALVE TULIPUNKT:
ET OLEKSIME HELDED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.