Jumala rahu

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Jesaja 66:10-13

Sest nõnda ütleb Issand: Vaata, ma juhin tema juurde rahu otsekui jõe, ja rahvaste rikkused otsekui tulvava oja. (Jesaja 66:12)

Lugedes Jesaja raamatu 66. peatükki, mis räägib rahu ja heaolu taastamisest Jeruusalemmas, mõtlen alati oma perekonna saatusele. Me elasime külma sõja ajal Lääne-Berliinis. Linn oli müüriga poolitatud ja pinge püsis alati õhus. Kord peatusime reisil Lääne-Saksamaale ühes Reini oru äärses lossis. Mäletan vaadet alla orgu, mis täitis mind erilise rahuga. Jumala Vaim aitas unustada kõik mured ja rahu sarnanes all orus voolava jõega. Seda erilist hetke mäletan tänaseni. Jumala rahu on meile endiselt kättesaadav palve ja pühakirja kaudu. Rahuvürst on alati valmis meie koormaid kandma ja ümbritsema meid rahuga, mis voolab nagu jõgi.

John Schliesser (Alabama, USA)

PALVE:
Armas Jumal, aita otsida Sinu rahu nii headel kui halbadel aegadel. Palvetagem: „Isa! Pühitsetud olgu sinu nimi, sinu riik tulgu! Meie igapäevast leiba anna meile päevast päeva, ja anna meile andeks meie patud, sest meiegi anname andeks igaühele, kes on meile võlgu! Ja ära lase meid sattuda kiusatusse!” (Lk 11:2-4) Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Millised koormad annan täna Issandale?

PALVE TULIPUNKT:
RAHUTUTE PIIRKONDADE ELANIKUD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.