Heategu

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Matteuse 20:25-28

Kristuse sulased, kes kõigest hingest teevad Jumala tahtmist, teenides heal meelel otsekui Issandat ja mitte nagu inimesi, teades, et igaüks, kui ta on teinud midagi head, saab selle eest tasu Issanda käest, olgu ta ori või vaba. (Efeslastele 6:6-8)

Alustasin päeva palvega, et mul avaneks võimalus kedagi aidata. Peagi saabus vastus. Olin just poest koju jõudnud, kui märkasin oma eakat naabrit, kes püüdis käimisraamiga välisuksest sisse pääseda. Jooksin talle appi ja aitasin ta majja sisse. Jälgisin, et naaber jõuaks ikka oma tuppa ja jätkasin siis oma tegemisi. Olin Jumalale väga tänulik võimaluse eest naabrit aidata. Kui palume Jumalalt juhatust ja hoiame silmad lahti, siis pakub iga päev sellised võimalusi. Võime aidata eakaid sisseostude tegemisel või kulutada mõned minutid, et üksildasele sõbrale helistada. Iga väike heategu, mis teenib ligimest ja austab Jumalat, toob meie ellu rõõmu.

Jodi Wheeler (Arizona, USA)

PALVE:
Taevane Isa, ava me südamed, et näeksime võimalusi kaasinimeste teenimiseks ja õpiksime neid Sinu kombel armastama. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal annab mulle võimaluse kedagi aidata.

PALVE TULIPUNKT:
NAABRID

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.