Kasvamine

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 92:12-15

Õige lokkab nagu palmipuu, ta kasvab kõrgeks nagu seedripuu Liibanonil. Kes Issanda kotta on istutatud, need lokkavad meie Jumala õuedes. (Psalm 92:13-14)

Ühel päeval tegelesime oma naistegrupis lillekastidesse seemnete istutamisega. Minu hoole alla anti üks kastidest. Leppisime kokku, et kui taimed saavad 5 cm pikkuseks, siis istutame need ümber aeda. Kasti koju viies läks selles olev muld koos seemnetega segi ja ma polnud enam kindel, et taimed üles tõusevad. Püüdsin nende eest hästi hoolitseda ja seemned jäid kõik ellu. Viimaks selgus, et minu taimed olid kõige suuremaks kasvanud. Elus tuleb ette aegu, mil meid otsekui pillutatakse sinna-tänna ja me oleme väga haavatavad. Sellises olukorras kinnitab meid pühakiri: „Nii nagu te nüüd olete Kristuse Jeesuse võtnud vastu Issandaks, nõnda käige temas, olles juurdunud ja ülesehitatud temas ning kinnitatud usus, nõnda nagu teid on õpetatud, ja olge ülevoolavad tänus.“ (Kl 2:6-7) Kui Jumal on meiega, siis kasvame usus vaatamata kõigile väljakutsetele.

Georgina Domene (La Rioja, Argentina)

PALVE:
Kõigeväeline Jumal, täname Sinu erilise hoolitsuse eest. Luba, et oleksime juurdunud Sinu armastuses, et võiksime kasvada ja vilja kanda. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal on minuga igas olukorras.

PALVE TULIPUNKT:
AEDNIKUD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.