Elupaik

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Efeslastele 2:4-10

Sest teie olete armu läbi päästetud usu kaudu - ja see ei ole teist enestest, vaid see on and Jumalalt. (Efeslastele 2:8)

Mõned aastad tagasi viibisin koos abikaasaga parajasti Lissabonis, kui saime teada ühe meie sõbra surmast kodumaal. Leidsime ühe kohaliku kiriku, et teda seal palves mälestada. Too pühakoda asus kõrgel künkal ja selle nimeks oli Igreja da Graça — Jumala armu kirik. Kirikust väljudes lendas meist üle reisilennuk ja mu abikaasa vaatas oma nutitelefonist järele, millise lennuga on tegemist. Muuseas märkas ta, et olime parajasti linnaosas nimega Graça. Võtsin seda kui sõnumit ülalt: meie asupaik on Jumala Arm. Pean tunnistama, et olen võtnud Jumala armu iseenesestmõistetavalt. Ometi on see meile antud tänu Jeesuse surmale ja ülestõusmisele. Paulus kirjutab efeslastele: „Teie olite tol ajal ilma Kristuseta, kaugel eemal Iisraeli kodakondsuse õigusest ja võõrad tõotuse lepingule, teil ei olnud lootust ega Jumalat siin maailmas.“ (Ef 2:12) Nüüd on meil uus elu Jeesuses Kristuses.

Øyvind Aske (Østfold, Norra)

PALVE:
Armas Issand, täname Sind Kristuse ohvri eest, mis väljendab Sinu armu. Aita seda mõista ja kaasinimestega jagada. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumala lapsena elan tema armus.

PALVE TULIPUNKT:
REISIJAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.