Inimese väärtus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Johannese 3:16-18

Jumal ei ole ju läkitanud oma Poega maailma, et ta kohut mõistaks maailma üle, vaid et maailm tema läbi päästetaks. (Johannese 3:17)

Märkasin kiirtee ääres reklaamtahvlit, millel oli foto kaetud peaga mosleminaisest ja juures kiri “Me oleme osa ühiskonnast”. Tahtmatult kerkis minus esile küsimus: “Milleks on vaja rõhutada islami kohalolu meie ühiskonnas?” Aga mida ütleks selle kohta Jeesus? Tegelikult teadsin juba vastust – kuna Jeesus polnud kitsarinnaline, ei arvanud ta ühtki inimest oma maailmast välja. Jumala juures pole kallutatust ja kõik on teretulnud, vaatamata nende taustale ja veendumustele. Inimestele tingimuste esitamine oli omane variseridele, kuid Issand armastas ja väärtustas kõiki ning viimaks andis oma elu kõikide eest. Jumal kutsub meid sellistena, nagu oleme ja pakub andestust, lunastust ja rahu. See on hea sõnum kõigile inimestele!

Donna Y. Gurr (Oregon, USA)

PALVE:
Armastav Jumal, tänu Sulle, et oled meid kõiki vastu võtnud sellistena, nagu oleme. Andesta meile eelarvamused ja aita järgida Sinu tahet. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jeesus näeb kõiki läbi armastavate silmade.

PALVE TULIPUNKT:
ET VÄÄRTUSTAKSIME KÕIKI INIMESI

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.