Tänulikkus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 107:1-9

Iga hea and ja iga täiuslik kink tuleb ülalt, valguste Isalt, kelle juures ei ole muutust ega varjutuste varju. (Jaakobuse 1:17)

Minu tütrele meeldib meie maja tänupühaks dekoreerida. Ta kaunistab elutuba valguskettidega, riputab üles kalkunite pilte ja sügislehti. Mõned aastad tagasi otsustas ta pildistada kõiki meie pereliikmeid, kes õhtusöögile saabusid. Kiirpildikaameraga tehtud fotole kirjutas igaüks põhjuse tänulikkuseks ja mõtted loeti laua ääres ette. Kõigil oli midagi öelda ja aasta jooksul kogetud õnnistused täitsid meid tänutundega. Igapäevaste askelduste keskel on sageli raske keskenduda Jumala ligiolule. Kaldume arvama, et kõik hea meie elus on meie endi pingutuste tulemus, kuid Jaakobus tuletab meelde, et iga hea and tuleb Jumalalt. Kui pühendaksime igal päeval enam aega Jumala tänamisele, muutuks meie maailmapilt selgemaks. Psalmist kutsub üles Issandat tänama, sest tema on hea ja tema heldus kestab igavesti. (Ps 107:1) Ka kõige pimedamal tunnil võime leida Jumala rahu ja olla tänulikud tema õnnistuste eest.

Cindy C. Ragland (Virginia, USA)

PALVE:
Armas Jumal, ava me silmad ja südamed, et tunneksime ära Sinu õnnistused igal päeval. Tänu Sinu armastuse ja hoole eest. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Keskendumine Jumalale annab mulle selguse.

PALVE TULIPUNKT:
ET MÕISTAKSIME JUMALA ÕNNISTUSI

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.