Päike

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. Moosese raamat 1:1-5

Aga ilma usuta on võimatu olla meelepärane, sest kes tuleb Jumala juurde, peab uskuma, et tema on olemas ja et ta annab palga neile, kes teda otsivad. (Heebrealastele 11:6)

Meie kirikus on käimas projekt, mille eesmärgiks on õpetada inimesi päikeseenergia abil kodus toitu valmistama. Vajaliku tehnika kasutamiseks teeme vahel koolitusi kaugemates maakohtades. Kord pidime varahommikul välja sõitma ja muretsesime ilma pärast, mis oli eelmisel päeval olnud vihmane. Ilma päikesepaisteta poleks koolitust korralikult teha saanud. Jalutasin enne väljasõitu külatänaval ja märkasin üht pereema, kes riputas pesu kuivama. Tema usk mõjus mulle inspireerivalt. Ta ei pruukinud teada, et tuleb päikesepaisteline ilm, pigem toimis ta usus, nagu seda kirjeldab kiri heebrealastele: „Usk on loodetava tõelisus, nähtamatute asjade tõendus.“ (Hb 11:1) Meie elus tuleb ette aegu, mil hakkame kahtlema päikesepaiste võimalikkuses. Siis vajame usku ja Pühakirja kinnitust, et halb ilm ei kesta igavesti ja päike tuleb taas välja.

Erasme Figaro (Dominikaani Vabariik)

PALVE:
Igavene Jumal, kui oleme lootust kaotamas, siis anna meile kannatlikkust ja usku Sinu armastuse valgusse. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kes ootavad Issandat, näevad valgust.

PALVE TULIPUNKT:
PÄIKESEENERGIA KASUTAJAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.