Väljakutsed

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. Johannese 5:1-5

Jah, igaüks, kes on sündinud Jumalast, võidab ära maailma. Ja see ongi võit, mis on võitnud ära maailma - meie usk. (1. Johannese 5:4)

Rääkisime sõbrannaga usuasjadest ja ta küsis: “Kas on vale, kui kristlane kahtleb Jumalas, kui elu muutub raskeks?“ Me kõik seisame vahel silmitsi keeruliste olukordadega ja vajame Jumalalt vastust. Kindlasti on mul olnud selliseid hetki. Minu küsimused Jumalale ei peegelda siiski usupuudust, pigem on see minu reaktsioon väljakannatamatule olukorrale. Kahtlemine pole vale. Seda näeme nii esimeste jüngrite kui paljude teiste piiblitegelaste juures. Viimased aastad on olnud meile kõigile väljakutseid pakkuvad. Meie kannatus on proovile pandud ja see on tekitanud paljudes viha ning pettumust. Tänane kirjakoht ilmutab meile, et olles Kristuses Jeesuses, oleme võitjad. See tõsiasi ei muutu kunagi, ka mitte siis, kui asjad on parajasti halvad. Kuna oleme sündinud Jumalast, peitub meie jõuallikas temas. See teadmine ei too alati kiireid tulemusi, kuid annab meile meelerahu ning aitab jätkuvalt järgida Jumala Vaimu juhtimist. Tänagem kõige eest - sest see on, mida Jumal meilt tahab Jeesuses Kristuses! (1Ts 5:18)

Oluwaseun Ajia (Lagos, Nigeeria)

PALVE:
Aita meid, Jumal, kui oleme kahtluse ja usu ristteel. Las Sinu sõna paista meile alati valguse majakana meie ebakindluse aegadel. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Olen võidukas, sest olen sündinud Jumalast.

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KES KAHTLEVAD JUMALAS

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.