Tõotused

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Hoosea 6:1-3

Ära karda, sest mina olen sinuga; ära vaata ümber, sest mina olen su Jumal: ma teen su tugevaks, ma aitan sind, ma toetan sind oma õiguse parema käega! (Jesaja 41:10)

Lõpetasin 2019. aastal keskkooli väga heade tulemustega. Lootsin õppida mõne hea Zimbabwe ülikooli õigusteaduskonnas, kuid seda ei juhtunud. Kandideerisin kahte ülikooli. Üks lükkas mu avalduse tagasi ja teine teatas, et mind võetakse vastu ainult siis, kui loobun õigusteaduskonda kandideerimast. Põhjust ei selgitatud ning ma olin hämmingus. Hakkasin meenutama kõiki oma eksimusi ja patte, sest tõenäoliselt oli põhjus minu taustas. Vihastasin nii enda kui Jumala peale. Miks Jumal ei võiks mind mingil muul viisil karistada? Kulus seitse kuud, enne kui suutsin vastuste otsimiseks Piiblit lugeda ja palvetada. Aga kui seda viimaks tegin, sain kindluse, et Jumalat usaldades saab kõik korda. Kuigi sel lool ei ole veel imelist lõppu, toimus ilus taaskohtumine minu ja Jumala vahel. Jumala sõna pole kunagi eksinud ja tema tõotused jäävad alati samaks. Ma tahan öelda kõigile, kes on Jumalast kaugenenud, et üksnes tema ligiolus, leiavad nad mõistmise ja hingerahu.

Audrey Tafadzwa Chidavaenzi (Midlands, Zimbabwe)

PALVE:
Ustav Jumal, tänan Sind, et armastad meid ka siis, kui me sinust eemaldume. Tuleta meile meelde, et olenemata olukordadest leiame Sinu juures rahu. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal on alati ustav.

PALVE TULIPUNKT:
ABITURIENDID

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.