Kingitus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Efeslastele 2:1-10

Sest teie olete armu läbi päästetud usu kaudu - ja see ei ole teist enestest, vaid see on and Jumalalt. (Efeslastele 2:8)

Plastikust lilledega roosa käekott oli üks ilusamaid asju, mida mu kaheksa-aastased silmad kunagi näinud olid. Müüja ütles mulle, et see maksab ühe dollari, ja ma otsustasin nii kaua töötada, kuni selle osta saan. Tegin kodus ja naabrite juures mitmesuguseid töid, kuni lõpuks raha kokku sain. Kassa juures sain teada, et hind on üks dollar ja kümme senti. Minu küsimuse peale vastati, et hinnale lisandub maks. Seega mul polnud ikkagi piisavalt raha. Kui pöördusin ümber, et kott tagasi viia, pani minu taga seisev mees letile kümme senti ja tasus sellega minu eest. Olin talle väga tänulik ja pidasin seda kotti aastaid väga kalliks. Käekotile mõeldes mõtlen alati ka sellele heatahtlikule mehele. Nii nagu mina töötasin käekoti saamise nimel, püüame vahel teha omalt poolt kõik, et päästetud saada. Tegelikult vajame vaid Jumala armu ja andestust. Meie teod jäävad alati puudulikuks, kuid Jeesus on maksnud kogu hinna meie eest.

Marsha Howard (Texas, USA)

PALVE:
Kallis Jumal, aita meil mõista, et me ei saa pääste ostmiseks või välja teenimiseks midagi teha. Täname, et tegid selle meile kingitusena kättesaadavaks. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jeesus on kõige eest maksnud.

PALVE TULIPUNKT:
TÄNULIKKUS IGAVESE ELU EEST

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.