Õiglane Jumal

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. korintlastele 13:4-7

Ja ometi ootab Issand, et teile armu anda, ja jääb kõrgeks, et teie peale halastada, sest Issand on õiguse Jumal, õndsad on kõik, kes teda ootavad. (Jesaja 30:18)

Minu kaheaastasele austraalia lambakoerale meeldib asju ära tuua. Ta toob mulle tagasi palli, frisbi või mistahes eseme, mille talle viskan. Kui ma olen hõivatud, ootab ta kannatlikult, et mu tähelepanu endale saada. Niipea, kui panen raamatu käest, tõusen teleri eest või lõpetan aias grillimise, hüppab koer ligi ja paneb mu jalge ette mõne mänguasja, mille peaksin eemale viskama. Ta on selles väsimatu. Ühel hommikul, kui olin parajasti Piiblit lugemas, tõi koer mulle jälle palli, et viskaksin selle koridori. Sain häirimise pärast pahaseks, aga järgmisel hetkel taipasin, et olin just lugenud kirjakohta Jumala kannatlikkusest. Tõepoolest, Jumal ei tüdine kunagi inimeste probleemidest ja muredest, mis tema ette pidevalt tuuakse. Kui meil inimestena jääb vahel puudu kannatlikkusest, siis on tema alati kohal ja valmis meiega tegelema. Jumal on tõesti suur!

Jim Weems (Mississippi, USA)

PALVE:
Armas Jumal, tänu Sinu kannatlikkuse eest ka siis, kui meie ära väsime. Palvetagem Jeesuse õpetuse kohaselt: „Meie Isa, kes sa oled taevas! Pühitsetud olgu sinu nimi! Sinu riik tulgu, sinu tahtmine sündigu nagu taevas, nõnda ka maa peal! Meie igapäevast leiba anna meile tänapäev! Ja anna meile andeks meie võlad, nagu meiegi andeks anname oma võlglastele! Ja ära saada meid kiusatusse, vaid päästa meid ära kurjast! [Sest sinu päralt on riik ja vägi ja au igavesti. Aamen.] (Mt 6:9-13)

PÄEVA MÕTISKLUS:
Olen kannatlik, sest Jumal on kannatlik minuga.

PALVE TULIPUNKT:
KANNATLIKKUS

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.