Hea sõnum

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 2. korintlastele 1:3-7

Ärge unustage külalislahkust, sest selle läbi on mõned ise seda aimamata võtnud külalistena vastu ingleid. (Heebrealastele 13:2)

Sõitsime abikaasaga New Jersey osariiki, et kohtuda Ocean City laudteel minu õega, kes oli 44-aastaselt vähki suremas. Pidev merekohin on mind alati lohutanud ja Ocean City oli üks mu õe lemmikpaiku. Kui me pingil istusime, tõi päikeseloojang taevas esile imepäraseid värve. Millegipärast tundsin, et kõik läheb veel hästi. Kui pöörasin pilgu lainetesse sirutuva muuli suunas, märkasin traditsioonilises Šoti rõivastuses meest, kes hakkas torupilli mängima. Ma ei suutnud uskuda, mida nägin ja kuulsin – mees mängis minu lemmikviit “Amazing Grace“! Lugu kõlas sedavõrd tundeliselt, et olin valmis uskuma, et Jumal saatis mulle ingli kaudu rahu ja tröösti. Kui ta lõpetas ja rannast lahkus, jälgisin teda igaks juhuks pingsalt – kas ta haihtub õhku? Kiri heebrealastele 13:2 meenutab meile, et vahel võivad meid külastada ka inglid. Selles rollis võime ka ise olla. Usun, et meil kõigil on võimalus tuua teistele lohutust ja rahu, tehes vabatahtlikku abistamistööd. Nii saame vahendada rahu ja tröösti, mida saab anda üksnes Jumal.

Sam Siligato (New Jersey, USA)

PALVE:
Armas Issand, tänu Sulle, et tunned me vajadusi ja saadad oma armastuse sõnumi just siis, kui seda kõige enam vajame. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal teab mu vajadusi.

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KES VAJAVAD LOHUTUST RASKEL AJAL

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.