Julgustus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Jeremija 18:1-5

Ja kui astja, mida ta savist tegi, potissepa käes ebaõnnestus, siis ta tegi sellest teise astja, nagu potissepa silmis õigem näis olevat teha. (Jeremija 18:4)

Ma kasvasin küll üles juudi perekonnas, kuid sain 50-aastaselt ristitud. See toimus ülestõusmispühal, mil Püha Vaim sisenes mu ellu ja minust sai kristlane. Ühel päeval läksin oma lemmikkohvikusse ja leidsin laualt ingliskeelse Päevasõna. Lugesin läbi kõik järgmise kuu mõtisklused ja see oli Jumala plaan mind julgustada ja aidata oma küsimustele vastuseid leida. Üksteist aastat hiljem jalutasime sõbraga ülikoolilinnakus ja leidsime väikese kabeli. Seal märkasin laua pealt taas Päevasõna numbrit. Ma rääkisin sõbrale oma esimesest kogemusest selle väljaandega ja otsustasin lugemist jätkata. Tõsielulood inimestelt üle maailma tekitasid minus soovi kaastööd teha. Aja jooksul sain aru, et ma ei pea loobuma oma juudi traditsioonidest, et olla kristlane. Kristusega kõrvuti kõndimine on aidanud mul leida rahu eneses ja suhetes kaasinimestega. Issand tõi Päevasõna mu ellu just õigel hetkel.

Claudia Merle Hochberg (Texas, USA)

PALVE:
Hea Issand, tänu Sulle inimeste ja kogemuste eest, mis tugevdavad meie usku. Aita meid püsida armastuse teel, mille oled meile näidanud. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal teeb meie elus imesid.

PALVE TULIPUNKT:
PÄEVASÕNA LUGEJAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.