Märgutuled

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Matteuse 5:14-16

Ja Jumal ütles: „Saagu valgused taevalaotusse eraldama päeva ööst! Tähistagu need seatud aegu, päevi ja aastaid. (1. Moosese raamat 1:14)

Kui mõtlen turvalist keskkonda tagavatele tuledele, siis meenuvad näiteks majakad ja valgusfoorid. Kristlasi võib võrrelda samuti valgusallikatega, kes suudavad näidata kaasinimestele teed rõõmu ja lootuse poole. Maailmas, milles on palju kannatusi ja lootusetust, vajame kõik õiget suunda. Jeesuse Kristuse kaudu on nähtamatu Jumal saanud nähtavaks ja teda võime ka kaasinimestele ilmutada. Meie ülesanne on olla elavad teejuhid pimeduses olijatele Jumala armastuse valguse suunas. Armastav suhtumine ja head teod avavad Jumala riigi ka neile, kes on lootuse kaotanud. Nii saab maailma valgemaks.

Benjamin Ankrah (Ashanti piirkond, Ghana)

PALVE:
Hea Issand, aita meid olla lootuse majakad ja Sinu lunastustöö tunnistajad. Palvetagem Jeesuse õpetuse kohaselt: “Meie Isa, kes sa oled taevas! Pühitsetud olgu sinu nimi! Sinu riik tulgu, sinu tahtmine sündigu nagu taevas, nõnda ka maa peal! Meie igapäevast leiba anna meile tänapäev! Ja anna meile andeks meie võlad, nagu meiegi andeks anname oma võlglastele! Ja ära saada meid kiusatusse, vaid päästa meid ära kurjast! [Sest sinu päralt on riik ja vägi ja au igavesti. (Mt 6:9-13) Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Minu sõnad ja teod võivad tuua kedagi Kristuse juurde.

PALVE TULIPUNKT:
ET NÄITAKSIME ARMASTUSE VALGUST

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.