Eeskuju

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Apostlite teod 9:36-43

Aga see on nii: kes kasinasti külvab, see ka lõikab kasinasti, ja kes rohkesti külvab, see ka lõikab rohkesti. (2. korintlastele 9:6)

Minu emal oli väga kaastundlik ja suuremeelne süda. Ta hoolitses nii meie kui abikaasa perekonna eest. Ema tegi alati rohkem süüa, sest sageli astusid sisse sugulased, samuti meie piirkonna vaesemad naabrid. Ta külastas haigeid ja üksikuid inimesi, kes kõik vajasid toitu. Pärast mu isa surma kolis ema meie juurde ja hakkas meie pere toetama. Lapselapsed kiindusid temasse, eriti tema maitsva toidu pärast. Ema on olnud meile suureks õnnistuseks. Ta meenutab mulle Apostlite tegudes mainitud Tabiitat, kelle elu oli täis häid tegusid. Tema surm tõi kaasa paljude leina, kuid Peetruse palve peale sai ta taas elavaks. Sõnum sellest imest levis ja paljud uskusid. Heldus on Jumala and, mis eriti oluline meie tänases ebaõiglases maailmas. Kui oleme valmis olema Jumala tööriistadeks, võime aidata abivajajaid meie ümber.

Navamani Peter (Karnataka, India)

PALVE:
Armas Issand, aita meid järgida Sinu eeskuju helduses ja aladlikkuses. Anna tarkust ja julgust aidata abivajajaid. Kristuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kristuse järgijana olen helde.

PALVE TULIPUNKT:
LIGIMESTE VAJADUSTE MÄRKAMINE

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.