Paranemine

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 34:17-19

Sest nõnda on Jumal maailma armastanud, et ta oma ainusündinud Poja on andnud, et ükski, kes temasse usub, ei hukkuks, vaid et tal oleks igavene elu. (Johannese 3:16)

Lapsepõlves, kui mõni mu mänguasi katki läks, viisin selle kohe isale, kelle asi oli see ära parandada. Hiljem hakkasin parandama oma laste katkisi asju. Nüüd, kus olen juba eakas ja mu oma isa on igavikus, olen hakanud mõtlema oma taevasele Isale, kes suudab mu elus kõike parandada, ka mind ennast. Piiblis on palju tõotusi, mis seda kinnitavad. Jumal viis oma lapsed välja orjusest tõotatud maale, Jeesus parandas haigeid ja äratas üles surnuid. Minu jaoks on kõige kõnekam tänane kirjakoht, mis meenutab meile, et taevane Isa on andnud oma ainusündinud Poja, et meil oleks igavene elu. Kõiki katkisi asju ei saa otsekohe parandada, kuid Jumal on alati meie kõrval lohutamas ja raskustest läbi kandmas. Paranemine tuleb Jumala seatud ajal ja viisil.

Kim Koratsky (Tennessee, USA)

PALVE:
Taevane Isa, aita meid mõista, et oled alati meie palvete kaugusel. Käi täna koos meiega, juhi meid ja lohuta, kui komistame. Aita kogeda Sinu armastust. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumala armastus parandab meie elu.

PALVE TULIPUNKT:
KANNATLIKKUS

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.