Tõeline väärtus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. Saamueli 17:41-50

Vilist vaatas ja nägi Taavetit, aga ei pannud teda millekski, sest too oli noor, punapalgeline ja kauni välimusega. (1. Saamueli 17:42)

Kui inimesed kuulevad, et töötan koristajana vanadekodus, siis on nende reaktsioon tavaliselt vaoshoitud. Põrandate pesemine ja voodite ülestegemine ei kõla just kangelasliku misjonitööna. Ometi usun, et olen just seal, kus Jumal tahab mind näha. Olen aastatega mõistnud, et minu ümber on üksildased inimesed, kes armastavad just koristajaga rääkida, ning Kristuse vägi avaldub sageli väga lihtsas keskkonnas. Pühakiri räägib meile Taavetist, kes oli vaid noor karjus. Tal oli lihtne amet ja vähe elukogemusi. Võimas sõjamees Koljat ei saanudki temasse teisiti suhtuda, kui põlgusega. Ometi saavutas Taavet vaenlase üle võidu ainsa hästisihitud lingukiviga. See lugu näitab, et oluline pole meie taust ja amet, vaid Jumala kutsele vastamine.

Geo PicKell (Põhja-Dakota, USA)

PALVE:
Taevane Isa, tänu Sulle kutse eest teenimistööle. Juhi meid eluteel, anna väge hiiglastele vastu astumiseks, täida meid oma Vaimuga, et tuua au Sinu nimele. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal otsustab minu väärtuse üle.

PALVE TULIPUNKT:
KORISTAJAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.