Jumala rahu

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Matteuse 6:25-34

Rahu ma jätan teile, oma rahu ma annan teile. Mina ei anna teile nõnda, nagu maailm annab. Teie süda ärgu ehmugu ega mingu araks! (Johannese 14:27)

Mul on olnud lapsepõlvest peale kalduvus muretseda. Mind haaras alati ärevus, kui pidin võõrastega vestlema või koolis vahetunnis mängudes osalema. Iga uus olukord tekitas minus hirmu ja kartust saada teiste poolt tõrjutud. Kooliaeg möödus pidevas muretsemises teiste arvamuse pärast. Kas ikka vastan kaaslaste ootustele? Väliselt püüdsin olla muretu, kuid sisemuses valitses masendus. Õnneks mõistsid vanemad mu olukorda ja julgustasid otsima tugevust ja sisemist rahu õigest kohast. Taipasin, et meelerahu annab Jumal, mitte kaaslaste heakskiit. Õppisin ärevusele vastu astuma Pühakirja ja mõistuse abiga. Sellest algas mu tervenemine, kuigi teekond on pikk ja nõuab kannatlikkust. Kuigi pean endiselt nende probleemidega tegelema, olen nüüd vaimses plaanis palju paremas olukorras. Jumal on mulle andnud kõik vahendid toime tulemiseks.

Madison Brown (Texas, USA)

PALVE:
Taevane Isa, tänu Sulle, et oled andnud meile võime olla loominguline, mõtlev ja teeniv olend. Aita meid meeles pidada, et ka rasketel aegadel oled meie kõrval. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal vabastab hirmudest.

PALVE TULIPUNKT:
ÄREVUSES INIMESED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.